Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Starlet KP60 and more @ Megara Circuit Drift Day


Την Κυριακή  17/3 βρεθήκαμε ως θεατές στην πίστα των Μεγάρων για να παρακολουθήσουμε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά, το drift day που διοργάνωσε το DriftClub.gr. Εντυπωσιακός αριθμός συμμετοχών αλλά και κόσμου, πολύ καλή οργάνωση με ωραία ροή και αρκετό χρόνο οδήγησης στην πίστα για τους συμμετέχοντες και πάρα πολύ θέαμα από όλες τις κατηγορίες.!



Στην Street Legal κατηγορία συμμετείχε ο Κωνσταντίνος με το KP60. Ίσως το πιο απλό και αδύναμο αμάξι στην πίστα εκείνη την ημέρα, αρκετό όμως για να προσφέρει πλούσιο θέαμα σε κάθε πέρασμα, σε κοντινές αποστάσεις με τα BMW της παρέας. 










Το Starlet είναι μοντέλο του 84' και φοράει το 5Κ μοτέρ, 1.5 με καρμπυρατέρ Weber 32/36 με 80 άλογα. Με την βοήθεια του Μάριου έφτιαξαν custom coilovers, λίγο μεγαλύτερη γωνία στο τιμόνι και κολλημένο διαφορικό με βήμα 4,3.





Καλά τα άπειρα άλογα και τα πληρωμένα driftcars, αλλά και με ένα τόσο απλό αυτοκίνητο μπορεί κανείς να περάσει εξίσου ευχάριστα.!



Πάντα από κοντά και ο Μάριος ο οποίος ετοιμάζει ένα turbo KP, το οποίο με ανυπομονησία περιμένουμε να βγεί για να τον δούμε σε δράση.



Απολαύστε λίγο Incar δράση από τον Κωνσταντίνο :



Ομολογώ οτι εντυπωσιάστηκα τόσο από τα αυτοκίνητα που υπήρχαν στην πίστα εκείνη την ημέρα, όσο και από τις οδηγικές ικανότητες αρκετών το οποίο δείχνει οτι αν και δεν υπάρχουν πίστες και υποδομές, το επίπεδο αρκετών Ελλήνων drifters είναι υψηλό.!



Εκτός από το Starlet στην πίστα μεταξύ των θηρίων ξεχώρισα και πάλι τα αγαπημένα μου Miata, τα οποία τελικά ήταν αρκετά.!




Ο Γιάννης με το 10ΑΕ στο πρώτο του drift day, δεν χάνει ευκαιρία να οδηγάει το Miata. Το επόμενο Σάββατο θα τον δούμε και στο HTTC Trackday με το αναβαθμισμένο πακέτο ανάρτησης και ελαστικών.!




Πολύ εντυπωσιακά περάσματα στην πρώτη του μόλις επαφή με την πίστα των Μεγάρων με το Turbo NA drift project.!!



Αυθεντικό Mazdaspeed.!!






Περάσαμε πολύ ωραία και ανυπομονούμε για το επόμενο.!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου