Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

The Best Car Youtube Channels

Παρακάτω είναι μία λίστα με τα πιο ενδιαφέροντα κανάλια στο Youtube κατά την γνώμη μας, το καθένα με τον δικό του τρόπο.





Πρόκειται για μία ομάδα Καναδών οι οποίοι εξελίσσουν αρκετά ενδιαφέροντα Track Projects όπως S2000, Fd3s Rx7, S14, Evo, Porsche 930 και Celica RA24. Φτιάχνουν βίντεο με εργασίες στα αυτοκίνητα, incar από δοκιμές σε πίστες, τεχνικά άρθρα κ.τ.λ. Ενδιαφέρον επίσης είναι και το site που διατηρούν.







Το moto του καναλιού είναι το εξής: "Take whatever you have and drive it or...How to have maximum fun with limited resources". Μην περιμένετε supercars και μεγάλα budget σε αυτό το κανάλι, θα βρείτε όμως οδηγικές περιπέτειες με ενδιαφέροντα αυτοκίνητα στο Nurburgring και τις γύρω πίστες, συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των αυτοκινήτων, τα προβλήματα και η επιμονή στο να αντιμετωπιστούν. Μέλη της ομάδας και μερικοί Έλληνες, γνωστοί και από την παρουσία τους στις Ελληνικές πίστες.!






Έγινε γνωστός από τους πολύ καλούς χρόνους που έγραψε στο Ring με το Integra DC2 αρχικά με το εργοστασιακό B18 μοτέρ. Στη συνέχεια με πολύ προσωπική δουλειά και βοήθεια από φίλους το Teg ελάφρωσε και δυνάμωσε με K20 swap με στόχο να σπάσει τα 8 λεπτά. Μία άτυχη στιγμή στην τελευταία του επίσκεψη δεν τον άφησε να πετύχει τον στόχο αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται. Υπάρχει αρκετό υλικό με ποιοτικά incar, trackdays στις αγγλικές πίστες και βελτιώσεις του Honda.
Link : Danny DC2






DIY Drift Car Build videos με προσοχή στη λεπτομέρεια. Μετά τα πρώτα βήματα στο drifting με ενα ατμοσφαιρικό S13, ο πιτσιρικάς ετοιμάζει από το 0 με πολύ καλή δουλειά το νέο S13 με full cage, νέο μοτέρ, γεωμετρία κτλ.


Στη συνέχεια παραθέτω μια λίστα με επίσης ενδιαφέροντα κανάλια από Ελλάδα και εξωτερικό:



Και για το τέλος το κανάλι στο οποίο θα δημοσιεύονται τα βίντεο του Blog,

                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου