Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

16th HTTC TrackDay @ Megara Circuit


Το Σάββατο 25/11 έγινε και το 16ο Trackday από την ομάδα του HTTC. Πολλές συμμετοχές για ακόμα μια φορά με highlights το Huracan Performante που βελτίωσε το χρόνο του το πρωί, με νέο ρεκόρ πίστας αυτοκινήτων παραγωγής και χρόνο 1.01.9 το οποίο μένει να επιβεβαιωθεί από τα εργαλεία data acquisition που είχε, καθώς και το Nissan GTR Nismo που ήρθε το απόγευμα για ένα γρήγορο και εντυπωσιακό session.


Εμείς βρεθήκαμε στην πίστα με το 206 του Παναγιώτη που είχαμε παρουσιάσει σε παλιότερο άρθρο, για μερικούς γύρους. Σίγουρα θα δώσει το παρόν και στα επόμενα events τώρα που ζεστάθηκε.!



Εκτός από τον Παναγιώτη το πρώτο τους trackday έκαναν και ο Νίκος με τον Χρήστο, οι οποίοι γύριζαν με μικρές διαφορές σε σταθερό ρυθμό με Miata Mk2.5 και Mk3 αντίστοιχα.!



Ο Γιάννης σταθερά συνέχισε τους κανιβαλισμούς με το 10th Anniversary που δεν μασάει..


Ο Μάνος για πρώτη φορά στην πίστα με το φρέσκο 2ZZ φορεμένο στο MR2 και ο Χρήστος με το αναβαθμισμένο S2000 του οποίου τα μπουλόνια δεν ήθελαν να μείνουν σφιγμένα. :ο)





Και ο Παντελής στην πίστα για ένα τελευταίο shakedown πρίν την επίσκεψή μας στις Σέρρες το επόμενο σ/κ για το trackday του motorsport-spec.gr.!


Και φυσικά πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες συμμετοχές.!










Ραντεβού σε μια εβδομάδα στις Σέρρες..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου