Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

VBO Tools # Telemetry/Video Integration and Analysis


Πλέον είναι σύνηθες στα trackdays να γράφουμε σε βίντεο τα sessions και παράλληλα να μετράμε γυρολόγιο με εφαρμογή όπως το Racechrono, ή με ειδικό εργαλείο όπως το VBox.
Τα παραπάνω αποτελούν πολύτιμες πληροφορίες, τις οποίες αν μπορεί κάποιος να "διαβάσει", σίγουρα θα καταλάβει αρκετά πράγματα για τον τρόπο οδήγησης, για το πώς μπορεί να βελτιώσει τον γύρο και τι μπορεί να δοκιμάσει σε κάποιο επόμενο session. 

Τα δευτερόλεπτα μπορεί να πέφτουν εύκολα με +50 άλογα στο μοτέρ, για εμένα όμως τα δύσκολα δευτερόλεπτα, αυτά που προκύπτουν από την βελτίωση της οδήγησης και του στησίματος του αυτοκινήτου έχουν παραπάνω σημασία. Και το Vbo Tools είναι ένα εργαλείο που βοηθάει ακριβώς σε αυτό. Τι κάνει λοιπόν ακριβώς και τι χρειαζόμαστε για να το χρησιμοποιήσουμε;

Είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ εργαλείο σύνδεσης βίντεο με δεδομένα τηλεμετρίας και μάλιστα εξελιγμένο από τον δικό μας Γιώργο Σικαλιά. Μπορεί να το πεί κανείς και το Video VBox του φτωχού!

Τι χρειάζεται :

Πρώτον κατεβάζουμε και εγκαθιστούμε το CircuitTools .
Δεύτερον παίρνουμε το αρχείο τηλεμετρίας σε μορφή .vbo .



Τρίτο το video από το session και τέλος κατεβάζουμε το Vbo Τools από το site.!

Πως γίνεται :

Αφού κατεβάσουμε το VboTools, στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα βήματα που χρειάζονται για τη σύνδεση του βίντεο με τα δεδομένα τηλεμετρίας, καθώς και οδηγίες για τον τρόπο χρήσης.

How To Video :

Υπάρχει website αλλά και σελίδα στο Facebook για παραπάνω λεπτομέρειες, πληροφορίες αλλά και προτάσεις για βελτίωση στον Γιώργο που συνεχώς το εξελίσσει και το αναβαθμίζει.

Καλές αναλύσεις λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου