Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

When dreams come true.!



Όμορφο πράγμα όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Όνειρα που έχουν δημιουργηθεί μετά από βιώματα, από εμπειρίες, από την ανάγκη για οδήγηση και την οδηγική εξέλιξη.
Η γρήγορη οδήγηση για εμένα είναι ένα είδος τέχνης και το αυτοκίνητο το μέσω με το οποίο μετατρέπεται η σκέψη του οδηγού σε ένα γρήγορο πέρασμα, σε μια πλαγιολίσθηση κτλ. Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο μπορεί να κάνει πράξη τις σκέψεις του οδηγού τότε προκύπτουν όμορφες οδηγικές εμπειρίες και στιγμές, αυτές που χαρίζουν χαμόγελα και μας κάνουν να περνάμε όμορφα.



Ένα τέτοιο αυτοκίνητο, οδηγοκεντρικό δηλαδή και ανόθευτο είναι το MX5. Με αρκετή εμπειρία πλέον στα fwd, ήθελα να μπώ στην διαδικασία να μάθω να οδηγώ και rwd οπότε μετά από αρκετό ψάξιμο βρέθηκε το νέο μου όχημα, ενα MX5 NB 10th Anniversary, 1.8 εξατάχυτο με το εργοστασιακό torsen T2 διαφορικό. Ταλαιπωρημένο εξωτερικά αλλά με καθαρά μηχανικά μέρη θα είναι η βάση για την δημιουργία ενός αυτοκινήτου που θα είναι ευχάριστο κυρίως στην πίστα αλλά και στο βουνό.



Το αυτοκίνητο λειτουργεί εντυπωσιακά καλά για τα χρόνια του πράγμα που επιβεβαιώνει την πολύ καλή δουλειά που είχαν κάνει οι σχιστομάτηδες στο εργοστάσιο. Ήδη έχουν γίνει τα πρώτα χιλιόμετρα γνωριμίας και ο ενθουσιασμός δεν κρύβεται, κάθε στροφή και ένα χαμόγελο.!


Stay tuned για τα επόμενα επεισόδια του έργου, για νεότερα από το 106 που συνεχώς βελτιώνεται, το 206 που δυναμώνει και για νέες παρουσιάσεις βολτάδικων και πιστάδικων αυτοκινήτων της παρέας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου