Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

RDE Swift Sport # Lap Record @ Serres Racing Circuit


Στις 1-3 του Δεκέμβρη βρεθήκαμε στην πίστα των Σερρών όπου περάσαμε ένα γεμάτο motorsport τριήμερο. Στην παρέα ήταν και ο Βασίλης, παλιός γνώριμος της πίστας αλλά με μεγάλη απουσία από την ενεργό δράση αφού σιωπηλά ετοιμάζει ένα track project το οποίο όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία να ολοκληρωθεί.!



Για να ζεστάνει τα χέρια του λοιπόν και να οδηγήσει ξανά στην αγαπημένη μας πίστα, αποφάσισε να νοικιάσει ένα από τα Swift Sport της RDE για μερικούς γύρους. Η συνεννόηση έγινε τηλεφωνικά και το ραντεβού έκλεισε για την Δευτέρα το πρωί.



Το Swift είναι ένα πολύ ενδιαφέρον οδηγικά αυτοκίνητο, αξιόπιστο και γρήγορο. Με τις κατάλληλες επεμβάσεις έχει γίνει πολύ αποτελεσματικό εντός πίστας, ευχάριστο και ασφαλές.



Έχουν γίνει οι εξής βελτιώσεις:


Rollcage
Wiechers
Ζάντες
Cosmis R1 15”
Καθίσματα Bucket
Recaro/Sparco FIA
Ζώνες
4 σημείων OMP
Αναρτήσεις
Öhlins
Εξάτμιση
Racing 4:1
Φίλτρο αέρα
K&N
Φρένα
Αγωνιστικά*
Ιπποδύναμη
136hp
Κιβώτιο ταχυτήτων
6 σχέσεων




Ο Βασίλης αν και έμπειρος οδηγός σε συνθήκες πίστας μπήκε πολύ κρύος στο πρώτο session, δεν άργησε όμως να βρεί τον ρυθμό του και να βελτιώνεται γύρο με το γύρο.


Στο τελευταίο session σύνδεσε όλα τα κομμάτια της πίστας με τον καλύτερο τρόπο και έγραψε νέο ρεκόρ πίστας με το RDE Swift. Αυτά βλέπουν τα υπόλοιπα "τιμόνια" της παρέας και ανυπομονούν να κάνουν το ίδιο και να τον ξεπεράσουν.! Μέχρι τότε όμως..υποκλίνονται στον king Soc.!! 


Απολαύστε το video με την τηλεμετρία:


Για περισσότερες πληροφορίες για τα διαθέσιμα αυτοκίνητα και τις τιμές επισκεφτείτε την σελίδα της RDE : rde.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου